Παρέμβαση Γ. Σταθά για τα ακριβά εισιτήρια στο Χ.Κ. Παρνασσού

Το θέμα των «τσιμπημένων», φέτος, εισιτηρίων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού  θέτει στο Διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο Βλαστό, ο δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς με σχετική επιστολή. Χαρακτηρίζει αδικαιολόγητες τις αυξήσεις και προτείνει φθηνά εισιτήρια έως 5 ευρώ, για μέλη συλλόγων.

 

Στην επιστολή του ο κ. Σταθάς αναφέρει:

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα από την πολιτική των εισιτηρίων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Η αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο, αφού η περσινή χρονιά ήταν η πιο κερδοφόρα χρονιά στα χρόνια λειτουργίας του Χ.Κ. Παρνασσού.

 

Επίσης το εισιτήριο που αφορά τα τμήματα υποδομών των Συλλόγων πρέπει να είναι η μέγιστη τιμή στα 5,00 € ανά επίσκεψη, ώστε να έχουν δυνατότητα όλα τα παιδιά απ' όλη την χώρα να κάνουν σκι στο μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2tH9nNN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη