Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στη Λαμία


Πάνω από 1.000 οπαδούς του αναμένεται να έχει στο πλευρό του ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη της Φθιώτιδας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του, παντού και πάντα. Και το ίδιο θα κάνει και στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ειδικά, μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τη νέα κλήση σε απολογία και την προσπάθεια των «γνωστών αγνώστων» του συστήματος να κλείσουν το Γεώργιος Καραϊσκάκης, οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων αναμένεται να φωνάξουν δυναμικά «παρών» στο γήπεδο της Λαμίας, την ερχόμενη Κυριακή (17:15).

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο της Λαμίας είναι πιθανό να ξεπεράσουν τους 1.000, νούμερο που δεν αποκλείεται να αυξηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Brexit: Τι προβλέπει η συμφωνία και γιατί η μεταβατική περίοδος μπορεί να είναι «ανώμαλη διαδρομή»
Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών έχουν απαγορευτεί και έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο.

Τέλος, από πλευράς ΠΑΕ αυτό που επιθυμούν από όσους ταξιδέψουν στην πόλη της Φθιώτιδας είναι να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην αποφύγουν κάθε μορφής κίνδυνο. Να μη δοθούν αφορμές για να χτιστεί κι άλλο αφήγημα που θα θέσει σε κίνδυνο τον Ολυμπιακό. Να μην τσιμπήσουν από τυχόν προκλήσεις. Αλλωστε, στην Ελλάδα βρισκόμαστε και τα έχουμε δει όλα…

www.tovima.gr
Νεότερη Παλαιότερη