Τρίχρονο παιδί κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του έπειτα από εμβόλιο ανεμοβλογιάς

phtoto: Stat Channel

Ώρες αγωνίας για ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη το οποίο, όπως λέει, είδε να κινδυνεύει να χάσει το παιδί του από ένα εμβόλιο ανεμοβλογιάς.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο Star για την περιπέτεια που έζησε και οδήγησε το τρίχρονο παιδί της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας λάθη γιατρών.

«Πήγαμε για ένα εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, το επαναληπτικό. Μετά από μιάμιση εβδομάδα άρχισε να εμφανίζει υπνηλία, πονοκεφάλους και εμετούς. Τον πήγαμε στα επείγοντα όπου και ο παιδοχειρουργός που τον είδε και ο παιδονευρολόγος μου έλεγαν ότι είμαι τρελή και ότι το παιδί είναι μια χαρά και να πάμε σπίτι. Την επόμενη μέρα, πήγαμε το παιδί στον παιδικό και μας πήραν τηλέφωνο να πάμε να πάρουμε το παιδί γιατί μας είπαν: "Αυτός δεν είναι ο Χρήστος που ξέρουμε". Πήγαμε τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί μας έκαναν εξετάσεις αίματος οι οποίες έδειχναν ότι υπάρχει λοίμωξη. Αυτοί εστίασαν μόνο στην κοιλιά. Οπότε και μας έβαλαν για σκωληκοειδίτιδα» όπως είπε η μητέρα του.

Η κατάσταση υγείας του τρίχρονου επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας. «Εκεί όλοι ήταν εξαιρετικοί και έσωσαν το παιδί μου» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού. Ο τρίχρονος νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης και πλέον ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2TknNhr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη