Πιτίνο: Δεν μπορείς να κερδίζεις ματς, όταν αφήνεις τον αντίπαλο να έχει τέτοια ποσοστά

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του μίλησε για τα πολύ καλά ποσοστά της Αρμάνι στην ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Μιλάνο, αλλά και στο πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί στην EuroLeague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των "πρασίνων":

«Δεν μπορείς να κερδίζεις ματς, όταν αφήνεις τις άλλες ομάδες να σουτάρουν με αυτά τα ποσοστά, με 48,8% στα δίποντα και 46.7% στα τρίποντα. Ήθελα η ομάδα μου να κρατήσει τους αντιπάλους στο 33% στο τρίποντο ή και πιο χαμηλά. Η Euroleague είναι διαφορετική από το ΝΒΑ. Για να είσαι πετυχημένος χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα. Θέλαμε να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες αυτές τις δύο εβδομάδες. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε τουλάχιστον μία.

Έχουμε πλέον τέσσερα εντός έδρας ματς στις επόμενες έξι αγωνιστικές. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας και στη συνέχεια να πάρουμε ένα από τα δύο εκτός έδρας ματς σε αυτό το διάστημα. Είμαστε ακόμα εντός στόχου. Κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ. Θέλαμε και τον αγώνα με την Αρμάνι, όμως εκείνη έπαιξε καλύτερα. Συγχαρητήρια για την επιθετική της λειτουργία».



via Press24.gr https://ift.tt/2FxULD0

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη