Έκτακτη ανακοίνωση από Χάρι και Γουίλιαμ - Τι απαντούν σε δημοσιεύματα

Έκτακτη ανακοίνωση από Χάρι και Γουίλιαμ - Τι απαντούν σε δημοσιεύματα

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο Παλάτι από το Megxit, οι δυο πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ στην πρώτη κοινή τους δήλωση απαντούν στα περί «κακών σχέσεων» μεταξύ τους.

 

Μέσω μιας κοινής τους δήλωσης, η πρώτη μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο Παλάτι, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ διέψευσαν δημοσίευμα περί «κακών σχέσεων» μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η κοινή ανακοίνωση εκ μέρους των δυο αδερφών αναφέρει:

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, δημοσιεύθηκε μια ψευδής ιστορία σε βρετανική εφημερίδα σήμερα, κάνοντας εικασίες σχετικά με την σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέμπριτζ. Για τα δυο αδέρφια που νοιάζονται τόσο βαθιά σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας με τέτοιο τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιζήμια». Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται ποιο δημοσίευμα αφορά, αλλά πιστεύεται πως πρόκειται για το άρθρο των Sunday Times με τίτλο «Οι πρίγκιπες τα χάλασαν επειδή ο Ουίλιαμ δεν ήταν φιλικός απέναντι στη Μέγκαν», σχολιάζει η εφημερίδα Guardian.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε πως «όλη μου τη ζωή "αγκάλιαζα" τον Χάρι, δεν μπορώ να το κάνω πια». Η κοινή ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, κίνηση που έχει προκαλέσει τριγμούς στο Παλάτι.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2teRV31
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη