ΚΙ ΕΜΕΙΣ ...ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! Ο Πάιατ συμφωνεί με τον Ερντογάν για το Καστελόριζο...

Pavlos Papadatos
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΑΤ
Με την χθεσινή του δήλωση δεν μας τα λέει καλά!
Kαι εμείς χαιρόμαστε κιόλας!!! Να τι δήλωσε … «Τα μεγάλα νησιά περιλαμβανομένης και της Κρήτης, έχουν τα ίδια δικαιώματα θαλάσσιων ζωνών όπως και οι ηπειρωτικές περιοχές».
Δηλαδή κύριε πρέσβη θέλετε να μας πείτε ότι τα μικρά νησιά όπως είναι το Καστελόριζο, που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της κυπριακής ΑΟΖ με την ελληνική ΑΟΖ επειδή είναι μικρό νησί δεν έχει ΑΟΖ; Δηλαδή συμφωνείτε με τον κύριο Ερντογάν; Για διευκρινίστε την θέση σας…
----------------------------
Η ακριβής δήλωση είχε ως εξής: "Σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης της Τουρκίας και μέρος των αρχών της Λιβύης, ξεκαθάρισα τον Δεκέμβριο τη νομική ερμηνεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι τα νησιά - περιλαμβανομένων των μεγάλων νησιών όπως η Κρήτη, έχουν τα ίδια δικαιώματα σε θαλάσσιες ζώνες με τις ηπειρωτικές περιοχές".


via Press24.gr https://ift.tt/2SeLtmq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη