Τζάστιν Μπίμπερ: Δείτε ποιο ρεκόρ κατέρριψε

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε αρχή στο YouTube και ήδη κατέρριψε ένα ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που απέκτησε 50 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο Καναδός superstar της ποπ πέτυχε πρόσφατα τον αριθμό ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων συνδρομητών και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη θέση του ως ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες συνδρομές.

Επιπλέον η νέα πρωτότυπη σειρά του YouTube «Justin Bieber: Seasons» κατέκτησε το ρεκόρ του επεισοδίου που συγκέντρωσε τα περισσότερα views την πρώτη εβδομάδα προβολής.

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ συγκέντρωσε πάνω από 3 δισεκατομμύρια views στο YouTube τους τελευταίους 12 μήνες, με τα μεγαλύτερα ποσοστά να καταγράφονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ινδία, τη Βραζιλία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

«Το πιο πρόσφατο μουσικό βίντεο για το τελευταίο του single,"Yummy", έκανε το ντεμπούτο του στο No 1 στο chart στο YouTube Global Top Videos και έχει φτάσει στα chart με τα κορυφαία τραγούδια σε περισσότερες από 50 χώρες» σημειώνεται

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Justin Bieber: Seasons» παρακολούθησαν θεατές σε περισσότερες από 97 χώρες.



via Press24.gr https://ift.tt/2ODMmTl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη