Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό επιβάτη που έπεσε στον Σαρωνικό Κόλπο

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο, για τον εντοπισμό αγνοούμενου επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Blue Star 2", που σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβαίνοντα του πλοίου, έπεσε στη θάλασσα. Στο πλοίο έχει γίνει καταμέτρηση στο 70% των επιβαινόντων.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Το "Blue Star 2" πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά, για Πάτμο,Λέρο,Κάλυμνο,Κώ και Ρόδο. Στη θαλάσσια περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες, ο καιρός είναι καλός και πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 μποφόρ.

Αγνοούμενη στη Χαλκιδική

Έρευνες διεξάγονται από το βράδυ της Παρασκευής από την αστυνομία και το λιμενικό στη Χαλκιδική για τον εντοπισμό αγνοούμενης γυναίκας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό η γυναίκα, περίπου 65 χρονών, συνήθιζε κάθε πρωί να πηγαίνει για περπάτημα στην περιοχή Καλύβες Πολυγύρου της Χαλκδικής. Το ίδιο έκανε και χθες ωστόσο δεν επέστρεψε, οι συγγενείς της ανησύχησαν και το βράδυ ειδοποίησαν τις αρχές.

Στις έρευνες που διεξάγει η ΕΛΑΣ συμμετέχει και το Λιμενικό με πλωτό σκάφος και όχημα.



via Press24.gr https://ift.tt/2H3MRC1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη