"Τοξοβόλος του Συντάγματος": Τι ισχυρίστηκε ο καθαριστής που πήγε στο διαμέρισμα - ΒΙΝΤΕΟ

Διαμέρισμα του 32χρονου αποκαλούμενου "Τοξοβόλου του Συντάγματος" και των συνεργών του εντόπισε η αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ένας μυστηριώδης άνδρας απευθύνθηκε σε έναν καθαριστή προκειμένου να πάει στο διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο για να το καθαρίσει.

Όπως είπε ο καθαριστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, "το μεσημέρι της Τετάρτης με πήρε ένας άγνωστος άνδρας και μου ζήτησε να συναντηθούμε γιατί πέθανε ο αδελφός του και ήθελε να καθαρίσω το σπίτι". Όπως είπε ο ίδιος, "κλείσαμε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας. Ήρθε μου έδωσε 60 ευρώ, τη διεύθυνση και τα κλειδιά και μου είπε να κρατήσω οποιοδήποτε αντικείμενο θέλω και τα υπόλοιπα να τα πετάξω στα σκουπίδια".

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τον άνδρα με τον οποίο συναντήθηκε, ο καθαριστής απάντησε ότι "δεν μπορώ να τον περιγράψω. Φορούσε γυαλιά ηλίου και κουκούλα ενώ μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να κρύψει το πρόσωπό του".

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/31zPjtq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη