Κρήτη: Στο αυτόφωρο οι δύο άνδρες που επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου αναμένεται να δικαστούν εντός της ημέρα οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς για τις απρόκλητες επιθέσεις σε βάρος δύο ατόμων, ενός διασώστη και ενός 26χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δύο άνδρες, 22 και 23 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.

Σημειώνεται ότι στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κρήτης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος τους στην Αλικαρνασσό.

Ο διασώστης που ξυλοκοπήθηκε διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Γναθοχειρουργική Κλινική με σοβαρά τραύματα κυρίως στο πρόσωπο, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Οι δύο κατηγορούμενοι σύμφωνα πληροφορίες, είχαν εμπλακεί και νωρίτερα σε άλλο καβγά σε κεντρικό σημείο της πόλης, όμως αφέθησαν ελεύθεροι αφού δεν είχαν υποβληθεί μηνύσεις σε βάρος τους.

Ο 46χρονος διασώστης και ο 26χρονος που δέχθηκαν επίθεση από τους δύο άνδρες κατέθεσαν μήνυση εναντίον τους.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr



via Press24.gr https://ift.tt/37dgzPy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη