Τσατάνη στην προανακριτική: Ήρθα αντιμέτωπη με "βρώμικο πόλεμο"

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η πρώην εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην κατάθεσή της στην προανακριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην εισαγγελέας Εφετών, που καταθέτει για δεύτερη ημέρα, κάνει λόγο για "βρώμικο πόλεμο" που δέχθηκε και στον οποίο -όπως υποστηρίζει- η ίδια δεν υπέκυψε.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, στην προανακριτική επιτροπή έγινε ο εξής διάλογος:

Μπούγας (Πρόεδρος Επιτροπής – ΝΔ): Είχατε πει ότι «έχετε όλα τα στοιχεία για τις πιέσεις που δεχθήκατε από τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Τσατάνη: Έχω αντίγραφο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα αποδείξει τα τηλεφωνήματα με τον κ. Παπαγγελόπουλο. Θα σας το προσκομίσω.

Ράπτη (ΝΔ): Στην αναφορά σας στον Άρειο Πάγο υποστηρίζετε ότι παρανόμως ο κ. Παπαγγελόπουλος σας αφαίρεσε την δικογραφία Βγενόπουλου

Τσατάνη: Κάθε μου παραγγελία την κοινοποιούσα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όμως από πλευράς του κ. Παπαγγελόπουλου έχω να πω ότι εδώ έχει λάβει χώρα ειδική καθορισμένη συμπεριφορά του. Δηλαδή «διώξτε την δικογραφία και να παραδοθεί αλλού».

Ράπτη: Έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο;

Τσατάνη: Από το 1981 μέχρι το 2019 προσωπικά εγώ δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Οπωσδήποτε βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Ίσως ο κ. Παπαγγελόπουλος πίστευε ότι ήμουν ένα διαβλητό άτομο και ότι θα ενδώσω. Παρά την στοχοποίηση εγώ δεν ενέδωσα. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι θα ερχόμουν αντιμέτωπη με όλο αυτό τον βρώμικο πόλεμο που είχε προεκτάσεις και σε μέλη της οικογενείας μου.

Πηγή: ΑΝΤ1via Press24.gr https://ift.tt/2tOXVQy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.