ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας: Η στιγμή της δολοφονίας

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται γύρω από το σημείο της συμπλοκής, στη Μενάνδρου και Σαπφούς, αποκαλύπτεται το χάος που επικράτησε σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής με τον έναν νεκρό.

Τα βίντεο, που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, δείχνουν τις ομάδες των αλλοδαπών -Αφγανών και Πακιστανών- να συγκρούονται με αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα. Κάποια στιγμή ορισμένα άτομα χτυπούν και μαχαιρώνουν έναν άνδρα Αφγανικής καταγωγής, ο οποίος πέφτει στο έδαφος τραυματισμένος. Όταν αυτός σηκώνεται, του επιτίθενται ξανά, δίνοντάς του τα τελευταία χτυπήματα.

Επίσης, στις εικόνες φαίνεται και ένας άνδρας να κρατάει ένα όπλο. Πιθανόν πρόκειται για το όπλο, κάλυκες του οποίου βρέθηκαν στη συνέχεια στο σημείο της συμπλοκής.

Σε άλλο σημείο των βίντεο, διακρίνονται ορισμένα άτομα να κουβαλούν στα χέρια τους τον ένα τραυματία και να σταματούν έναν οδηγό ταξί, προκειμένου να βάλουν τον άνδρα εντός του οχήματος. Οι καταστηματάρχες κλείνουν τα στόρια προκειμένου να προστατευθούν, ενώ από το σημείο περνούν ανυποψίαστοι πολίτες.

Πρόκειται για ένα άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων αλλοδαπών για τον έλεγχο των σημείων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ:



via Press24.gr https://ift.tt/2OSYgZU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη