Συνελήφθη παίκτης reality για ξυλοδαρμό - ΒΙΝΤΕΟ

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία του Λος Άντζελες στον παίκτη του reality σόου "Bachelorette", Τσαντ Τζόνσον, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο περιοδικό PEOPLE ότι ο άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα με κατηγορίες πoυ αφορούν ληστεία με ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η σύντροφος του Τζόνσον Αναλίς Μίσλερ τον κατήγγειλε ότι τη χτύπησε και oι αστυνομικοί είδαν κόκκινα σημάδια στο πρόσωπό της. Ο καβγάς έγινε την Κυριακή και ο άνδρας όχι μόνο έριξε γροθιά και άνοιξε τρύπα στον τοίχο, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στο insta story της αλλά φέρεται να χτύπησε και την ίδια. Κατηγορείται και για ληστεία επειδή της άρπαξε το κινητό την ώρα που καλούσε την Άμεσο Δράση.

Πριν από τη σύλληψή του, η Μίσλερ είχε καταγράψει σε insta-story τον καβγά τους, ωστόσο στη συνέχεια διέγραψε τα βίντεο από τον λογαριασμό της.

Chad Johnson's incident with his girlfriend last night. She recorded it to her IG story for proof. The guy is outta control, and his pattern of behavior is frightening. This hasn't been their first issue. Just the first that's documented. Scary shit. (Part 1) pic.twitter.com/cnNmFh05pY

— RealitySteve (@RealitySteve) February 24, 2020


via Press24.gr https://ift.tt/381yAAR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη