Κορονοϊος: 21χρονη και όπως φέρεται χωρίς υποκείμενο νόσημα πέθανε στην Μ. Βρετανία

Κορονοϊος: 21χρονη και όπως φέρεται χωρίς υποκείμενο νόσημα πέθανε στην Μ. Βρετανία

Μια 21χρονη πέθανε από κορονοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο και φέρεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων ότι δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Την είδηση ανακοίνωσε η οικογένεια της ​​την Τρίτη μέσω Facebook, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Την είδηση δημοσίευσε το πρακτορείο Reuters το οποίο επικαλείται πηγές της βρετανικής εφημερίδας Sun.

"Σε όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο κορονοϊος είναι απλώς ένας ιός, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και μιλώ από προσωπική εμπειρία αφου πήρε την ζωή της 21χρονης κόρης μου", έγραψε η μητέρα της 21χρονης.

κορονοιος 21χρονη

Η θεία της 21χρονης Chloe, Emily Mistry, δημοσίευσε επίσης σχετικά με το θάνατο του νεαρού κοριτσιού από τον COVID-19 στο Facebook και σημείωσε ότι η «όμορφη» και «κολοσυνάτη» ανιψιά της δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας», δημοσιεύει η Metro UK.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΑ

Το νεώτερο θύμα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας 18χρονος με «σημαντικά υποκείμενα προβλήματα υγείας» και πεθάνε στο Coventry αλλά εικάζεται ότι ίσως δεν ήταν η αιτία θανάτου ο COVID-19



via Ειδησεις https://ift.tt/33SwrHm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη