ΚΕΔΕ: Πάνω από 250.000 αιτήσεις στην e-πλατφόρμα για δήλωση επιπλέον τετραγωνικών

Σχεδόν έναν μήνα μετά την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ https://ift.tt/394ovEt για την υποβολή των επιπλέον τετραγωνικών, η προσέλευση των πολιτών είναι, σύμφωνα με την Ένωση, πολύ μεγάλη, «παρά τη δικαιολογημένη αναταραχή» που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, έχουν υποβληθεί 256.269 αιτήσεις, από τις οποίες έχουν προκύψει επιπλέον 6.155.278 τετραγωνικά, ποσοστό αύξησης 38,374%.
Από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί οι 205.000 αφορούν σε ηλεκτροδοτούμενα και οι 51.269 σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, την ηλεκτρονική πλατφόρμα είχαν επισκεφτεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια χρήστες για πληροφορίες.
Η προθεσμία υποβολής των επιπλέον τετραγωνικών έχει παραταθεί έως τις 30 Ιουνίου 2020.
Υπενθυμίζεται ότι η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το υπουργείο Εσωτερικών, τη ΓΓΠΣΔΔ, την ΑΑΔΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2xLTV4V
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη