«Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες» στην ΕΡΤ2

«Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες» στην ΕΡΤ2

Την αντιπολεμική σάτιρα «Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες», παραγωγής Η.Π.Α 2009, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 22:30.

Σκηνοθεσία: Γκραντ Χίσλοβ (υποψήφιος για Όσκαρ για το «Good Night, and Good Luck»).

Σενάριο: Πίτερ Στρόγκαν, βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τζον Ρόνσον.

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κέβιν Σπέισι, Τζεφ Μπρίτζες, Ρόμπερτ Πάτρικ, Στίβεν Λανγκ, Σον Φίλιπς, Στίβεν Ρουτ.

Διάρκεια: 93΄

Υπόθεση: Κάπου στο Ιράκ, ένας δημοσιογράφος που αναζητεί απεγνωσμένα μια μεγάλη αποκλειστικότητα, συναντά τυχαία τον Λιν Κάσαντι. O Κάσαντι ισχυρίζεται ότι υπήρξε μέλος του στρατού των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα μιας ειδικής μονάδας που χρησιμοποιεί υπερφυσικές δυνάμεις στις αποστολές της.

Ένα από τα ιδιαίτερα ταλέντα των μελών αυτής της ειδικής μονάδας είναι ότι έχει την ικανότητα να σταματήσει την καρδιά μιας κατσίκας απλά και μόνο κοιτώντας την επίμονα.

Τώρα, ο ιδρυτής του προγράμματος αγνοείται και αποστολή του Κάσαντι είναι να τον εντοπίσει.

Αντιπολεμική σάτιρα με ανατρεπτικό χιούμορ, άφθονες ξεκαρδιστικές στιγμές και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33bClCP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη