Ένας 43χρονος το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη

Ένας 43χρονος το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη, καταγράφηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν 43χρονο άνδρα ο οποίος ήταν συνοδός εκδρομής στην Αθήνα, δημοτικού σχολείου από χωριό του δήμου Χερσονήσου.
Ο 43χρονος ο οποίος εμφάνισε ήπια συμπτώματα, σε συνεννόηση με τον γιατρό του, χθες το πρωί, μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Εκεί το νοσηλευτικό προσωπικό, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, έλαβε δείγμα από τον 43χρονο ο οποίος αργά το βράδυ, διεγνώσθη θετικός τον κορονοϊό. Στον 43χρονο δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στο σπίτι του για κατ΄οίκον νοσηλεία.

Σε «συναγερμό» έχουν τεθεί οι Υγειονομικές Υπηρεσίες στο νομό Ηρακλείου, προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών που είχε το τελευταίο διάστημα ο 43χρονος, να εντοπιστούν τα περίπου 30 άτομα, παιδιά, εκπαιδευτικοί και συνοδοί που μετείχαν στην σχολική εκδρομή και να δοθούν οδηγίες για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TYZfsX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη