Κορονοϊός: Εφιαλτικό σενάριο με 600.000 νεκρούς στην Τουρκία - Τι αναφέρει καθηγητής στο Μίσιγκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα εφιαλτικό σενάριο, το οποίο αναφέρει πως οι θάνατοι στην Τουρκία μπορεί να αγγίξουν τους 600.000, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, Ονούρ Μπασέρ.

Μιλώντας στην τουρκική υπηρεσία της Deutsche Welle, ο Μπασέρ υποστήριξε ότι «τουλάχιστον 32 εκατομμύρια άτομα αναμένεται να μολυνθούν από τον κορονοϊό, που σημαίνει 150-600 χιλιάδες άνθρωποι είναι πιθανό να πεθάνουν».

Ταυτόχρονα, εκτίμησε ότι «1.6 εκατομμύρια άτομα θα χρειαστούν νοσηλεία εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ τουλάχιστον 640.000 άνθρωποι θα χρειαστούν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, την ώρα που η Τουρκία διαθέτει μόνο 40.000». Και όσο δεν υπάρχουν αρκετοί αναπνευστήρες για τους έχοντες άμεσα ανάγκη, το ποσοστό θνησιμότητας θα αυξηθεί κατά 90%, όπως θεωρεί. Ο καθηγητής, που ειδικεύεται σε συστήματα υγείας, υπολογίζει ότι περίπου 320.000 ασθενείς θα χρειαστούν αναπνευστήρες κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους από τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο από το Open:



via Press24.gr https://ift.tt/2WPtypj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη