8 Λέξεις: Η πρόταση γάμου που θα αλλάξει τις ισορροπίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου, "8 Λέξεις". Η Ναυσικά είναι ανακουφισμένη μετά το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της μικρής Τζουλιάνας, που βρισκόταν παγιδευμένη στο σπίτι ενός άνδρα. Ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του ιδρύματος και καταφέρνει να πάρουν την μικρή για λίγες ημέρες στο σπίτι, ενώ αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή. Στη γιορτή ο Μάρκος θα κάνει πρόταση γάμου στη Ναυσικά. Όμως η ξαφνική επίσκεψη της Αντριάνας αποσυντονίζει τον Μάρκο. Η νόνα προτρέπει την Ναυσικά να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Αλλά κατά βάθος πιστεύει ότι θα πάει χαμένη γιατί ο Μάρκος δεν μπορεί να μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Η Αλίκη εξομολογείται στον Έκτορα ότι είναι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κανονική σχέση.

Η Σμαράγδα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση καθώς συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ της, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή.

Ο Οδυσσέας και η Έρση επιστρέφουν στο ατελιέ έπειτα από τη φωτιά και έχουν να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από τις οικογένειές τους.

via Press24.gr https://ift.tt/2UrU315

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη