«Όποιος πεθάνει για τη ζωή δεν μπορεί να αποκαλείται νεκρός»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη
δημοσιότητα όσα η...
εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες!

«Όποιος πεθάνει για τη ζωή δεν μπορεί να αποκαλείται νεκρός»... μ' αυτή τη φράση αποχαιρέτησε τους δικούς του και την Κούβα, την αιώνια Πατρίδα του Τσε και του Φιδέλ ένας από τους Κουβανούς γιατρούς πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που τον έφερε στην Ιταλία. 
Έφθασε η "Μπριγάδα των Γιατρών της Κούβας" στη Λομβαρδία, όπου ο θάνατος θερίζει τον ιταλικό λαό.
Έφθασαν για πρώτη φορά στη Δυτική Ευρώπη, την "δημοκρατική και πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση που στραγγαλίζει το λαό της Κούβας με μονομερές δολοφονικό εμπάργκο και κυρώσεις -που είναι και σε αντίθεση με τις αποφάσεις και του ΟΗΕ-, για να σώσουν ζωές κι αφού η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" εξαφανίστηκε και αντί βοήθειας υπόσχεται πως θα επιτρέψει την ελαστικοποίηση της νομισματικής πολιτικής κι αντί βοήθειας θα μπορούν να δανειστούν οι γερμανικές αποικίες, καθ' υπέρβαση των προϋπολογισμών του 4ου Ράιχ, ώστε οριστικά να παραδώσουν κάθε ίχνος κυριαρχίας.
Τους Κουβανούς γιατρούς υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο ο πρεσβευτής της Κούβας στην Ιταλία, κάτω από το καταιγιστικό χειροκρότημα του προσωπικού ασφαλείας του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου.
Μια "τριτοκοσμική" χώρα, που φονικά εμπάργκο και ναυτικοί αποκλεισμοί εδώ κι 60 χρόνια ωθούν το λαό σε θυσίες επιβίωσης, φθάνει σε μια χώρα του "πρώτου κόσμου", την "πολιτισμένη, αναπτυγμένη, δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση για να σώσει Ανθρώπινες ζωές στην Ιταλία.
Κι όχι μόνον... στην Ιταλία οι γιατροί της σοσιαλιστικής Κούβας θα εργαστούν σ' εκείνη την ιταλική επαρχία της Λομβαρδίας (Κρεμόνα) με τα περισσότερα κρούσματα του φονικού κορωνοϊού σ' ολόκληρη την Ιταλία (επίσημα στοιχεία 21 Μάρτη 2020).

Ιστορικό γεγονός στην Ευρώπη, που ΠΟΤΕ δεν είχε συμβεί στη σύγχρονη ιστορία.
Όμως... σ' ένα ζήτημα αλληλεγγύης, τόσο σημαντικό για την Ιταλία που της αρνήθηκε βοήθεια η Ευρωπαϊκή Ένωση κι οι ΗΠΑ, οφείλουμε να διαπιστώσουμε κι επισημάνουμε το πως οι τραπεζίτες κάνουν χρήση του κυρίαρχου όπλου που διαθέτουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία.
Τα πρωτοσέλιδα όλου του ιταλικού τύπου σήμερα, την επόμενη της άφιξης των Κουβανών γιατρών που προσκλήθηκαν για να σώσουν ζωές, είναι χαρακτηριστικά!

Στις 29 μεγάλης και πανιταλικής κυκλοφορίας εφημερίδες, ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ εμπεριέχει την είδηση της άφιξης των Κουβανών γιατρών!
Μόνον η συντηρητική ιταλική εφημερίδα "Il Messagero"...

Βλέπε τα πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων, μέσω της ιταλικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης (Rai News): le prime pagine dei quotidiani di lunedì 23 Marzo 2020
Αν οι γιατροί που έφθασαν στην Ιταλία δεν ήταν βοήθεια από την Κούβα του Τσε και του Φιδέλ... αλλά από μια χώρα της "Ευρωπαϊκής Ένωσης", ή των ΗΠΑ, ή του ΝΑΤΟ... οι δημοσιογραφικές τσούλες θα το είχαν πρωτοσέλιδο;
Τα ίδια ισχύουν για τους τηλεοπτικούς σταθμούς... κρατικούς κι ιδιωτικούς... την άφιξη των γιατρών της Κούβας στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο...
Δεν βρέθηκε ένας τηλεοπτικός σταθμός να μεταδώσει την είδηση, να δώσει την εικόνα αυτών των Ηρώων της Ανθρωπότητας να αποβιβάζονται με τις λευκές ιατρικές ρόμπες...
Κι όλα αυτά όταν το σύστημα Δημόσιας Υγείας στην Ιταλία -στα ίδια χάλια με την ελληνική λόγω των πολιτικών της "δημοκρατικής" Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών- έχει καταρρεύσει... Μόλις σήμερα έχουν στην Ιταλία 5.000 κρούσματα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ας ευχηθούμε να δικαιωθεί ο υπερφίαλος δικός μας υφυπουργός Πολιτικής προστασίας, "στρατηγός στη μάχη"... ειδάλλως θα πρέπει να αναζητήσει υπονόμους να κρυφτεί: «Στην Ιταλία βλέπουμε κονβόι με φέρετρα και στην Ελλάδα κονβόι στα διόδια» [Βλέπε σε: Αφιερωμένο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά... «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις»!].

Έτσι το παρακάτω υλικό από εναλλακτικά δίκτυα πληροφόρησης:

 

Ο γιατρός Carlos Perez, επικεφαλής της Ιατρική Ταξιαρχία "Henry Reeve" της Κούβας... μεταφέρει την αλληλεγγύη του Κουβανέζικού λαού στον Ιταλικό λαό, αμέσως μετά την αποβίβαση στο Μιλάνο...


Η έξοδος των Κουβανών γιατρών στο έρημο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο και τα χειροκροτήματα του προσωπικού ασφαλείας του αεροδρομίου... ελλάχιστη υποδοχή σ' αυτούς που με κίνδυνο της ζωής τους έφθασαν στην Ιταλία για να βοηθήσουν...


Το βίντεο της εφημερίδας "Il Messagero"... στη διαδικτυακή της σελίδα...



Ζήτω ο προλεταριακός διεθνισμός...

* Οι μοναδικές χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Ιταλία, είναι:
Η Ρωσία... στην οποία και η Ιταλία, όπως κι η Ελλάδα ασκεί εμπάργκο και κυρώσεις εναντίον της κι επιπροσθέτως... σήμερα 30.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή και της Ιταλίας -φυσικά και της Ελλάδας μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας- πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση του 21ου αιώνα, με στόχο τη Ρωσία...
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας...
Η Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ...
Όλες οι "χώρες του κακού"... των οποίων όμως οι Κεντρικές Τράπεζες δεν είναι ιδιοκτησία των Ρότσιλντ...

 




via Press24.gr https://ift.tt/2woafZo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη