Κορονοϊός-Ερντογάν: Απειλεί με κατάσχεση εργοστασίων που παράγουν μάσκες προστασίας

Απειλές κατά των ιδιοκτητών εργοστασίων που φτιάχνουν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Επί της ουσίας, τα εργοστάσια των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν θα συμφωνήσουν μέχρι το βράδυ να πωλούν τα προϊόντα τους στην κυβέρνηση, θα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της κατάσχεσης.

Τα πλάνα του Ερντογάν αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησής του, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Χθες το πρωί οι αρχές πραγματοποίησαν ταυτοχρόνως επιδρομές στις αποθήκες όλων των παραγωγών μασκών προστασίας στην Τουρκία για να απαιτήσουν από αυτούς να υπογράψουν συμβόλαια με το υπουργείο Υγείας και να σταματήσουν να δημιουργούν αποθέματα από μάσκες, δήλωσε ο Σοϊλού, σύμφωνα με την εφημερίδα, "Hurriyet".

"Τους προειδοποιήσαμε και πάλι να υπογράψουν συμβόλαια με το υπουργείο Υγείας μέχρι τις 20:00 απόψε. Διαφορετικά, έχουμε άλλες εξουσίες και δεν θα διστάσουμε ποτέ να τις χρησιμοποιήσουμε", φέρεται να δήλωσε ο Σοϊλού. "Θα αγοράσουμε αυτές (τις μάσκες) και σε καλή τιμή", δήλωσε και σημείωσε: "Μάρτυράς μας ο Θεός, έχουν 10-12 ώρες, αλλιώς θα κατασχέσουμε τα εργοστάσιά τους αύριο".



via Press24.gr https://ift.tt/399k2jj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη