Εκτακτο - Κορονοϊός: Σε καραντίνα η κοινότητα Μύκης - Ξάνθης

Εκτακτο - Κορονοϊός: Σε καραντίνα η κοινότητα Μύκης - Ξάνθης

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα κορονοϊού, στη χώρα μας. Σε καραντίνα τέθηκε από τις 18:00 το απόγευμα η κοινότητα Μύκης - Εχίνου στην Ξάνθη λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε ότι από σήμερα το απόγευμα κυρήχθηκε σε κατάσταση 'εκτακτης ανάγκης η περιοχή Μύκης - Εχίνου της Ξάνθης λόγω του ότι βρέθηκαν εννέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού.

Οπως είπε οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους, καθώς δεν θα επιτρέπεται η έξοδος και η είσοδος από τα χωριά, ενώ εχει ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους της περιοχής.

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία των κατοίκων. Η καραντίνα θα ισχύσει έως τις 9 Απριλίου, οπότε το θέμα θα επανεξεταστεί.

«Καλούμε τους κατοίκους της Ξάνθης και ειδικότερα του χωριού, να παραμείνουν στα σπίτια τους, ειναι μεγάλος ο κίνδυνος της μετάδοσης.Οι ελάχιστοι που δεν το πράττουν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολλών».

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2Jdr8sp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη