Κορονοϊός - Βρετανία: Κλείνει απόψε το αεροδρόμιο Σίτι στο Λονδίνο έως τα τέλη Απριλίου!

photo: pexels

Νέα μέτρα λαμβάνονται στη Βρετανία λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το κλείσιμο στο αεροδρόμιο Σίτι στο Λονδίνο έως τα τέλη Απριλίου.

Συγκεκριμένα, μετά τις οδηγίες της κυβέρνησης στη Βρετανία ότι οι πολίτες πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους και να σταματήσουν τα ταξίδια εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορονοϊού, αποφασίστηκε το αεροδρόμιο του Σίτι του Λονδίνου θα αναστείλει όλες τις εμπορικές και ιδιωτικές πτήσεις από σήμερα το βράδυ έως τα τέλη Απριλίου.

"Σε αυτήν την ραγδαίως εξελισσόμενη και πρωτόγνωρη κατάσταση, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για την ασφάλεια και την ευημερία του προσωπικού μας, των επιβατών και όλων όσοι έχουν σχέση με το αεροδρόμιο", τονίζεται σε ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/2JhaKXX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη