Κλειστές ΔΟΥ και υπηρεσίες

Κλειστές ΔΟΥ και υπηρεσίες

Μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα εξυπηρετούν από σήμερα τους φορολογούμενους οι δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο.

Τυχόν αιτούμενα πιστοποιητικά, αλλά και βεβαιώσεις, θα αποστέλλονται στον φορολογούμενο αποκλειστικά μέσω e-mail και εάν  αυτό δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, θα ορίζεται συνάντηση τηλεφωνικά εφόσον κρίνεται απαραίτητη η φυσική παρουσία.

Ανάλογες αποφάσεις έχουν λάβει και οι δήμοι του νησιού, που καλούν του δημότες που θέλουν να εξυπηρετηθούν, είτε να το πράττουν μέσω διαδικτύου, είτε να κλείνουν ραντεβού πριν προσέλθουν στις υπηρεσίες.

Στο μεταξύ, αναστέλλονται όλες οι συναλλαγές του κοινού και με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους. Από την απαγόρευση εξαιρούνται, μόνο οι σοβαρές υποθέσεις, οι οποίες θα εξετάζονται κατόπιν ραντεβού, με τα κατά περίπτωση Γραφεία του Λιμεναρχείου.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QlnGQp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη