Στις Καστανιές του Έβρου ο αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης

Στις Καστανιές του Έβρου ο αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης

Βραδινή επίσκεψη με τον αστυνομικό Δντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Ροδόπης Δημήτρη Παπαλεξίου στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου  πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο κος Νίκος Τσαλικίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους επισκέφτηκαν την ομάδα κρούσης Ροδόπης, την διμοιρία υποστήριξης και την ΟΠΚΕ της διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

«Εκφράσαμε την απεριόριστη εκτίμηση μας και μεταφέραμε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες από όλους τους Ροδοπίτες για το υψηλό ηθικό και εθνικό φρόνημα τους και την υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα τους εδώ στα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης με την Τουρκία.» τόνισε ο κος Τσαλικίδης αναφερόμενος στην επίσκεψη και σημείωσε «ότι ήτανε από τις πρώτες διμοιρίες που κατέφτασαν στα σύνορα, είναι και θα είναι εκεί για όλους εμάς με την ψυχή και το σώμα αφού συμμετέχουν όλοι τους εθελοντικά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TMpm7I
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη