ΕΡΤ3 – ΑΓΡΟWEEK – Νηστεία – Α’ τηλεοπτική μετάδοση (trailer)

ΕΡΤ3 – ΑΓΡΟWEEK – Νηστεία – Α' τηλεοπτική μετάδοση (trailer)
 ΣΑΒΒΑΤΟ  14/03/2020, στις 13:30 

«ΑΓΡΟWEEK»

Εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή. Θέματα της αγροτικής οικονομίας και της οικονομίας της υπαίθρου. Η εκπομπή, προσφέρει πολύπλευρες και ολοκληρωμένες ενημερώσεις που ενδιαφέρουν την περιφέρεια. Φιλοξενεί συνεντεύξεις για θέματα υπαίθρου και ενημερώνει για καινοτόμες ιδέες αλλά και για ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

Eπεισόδιο 19:  Νηστεία

Στον ιερό Ναό του ιστορικού χωριού Άγιος Γεώργιος Πέλλας μετέβη η εκπομπή ΑΓΡΟweek όπου μια διατροφολόγος και ο ιερέας της εκκλησίας ανέλυσαν την διατροφική αλλά και πνευματική αξία της νηστείας, Γυναίκες του χωριού μαγείρεψαν νηστίσιμα φαγητά και η διατροφολόγος Παναγιώτα Καρακασίδου ανέλυε τους συνδυασμούς των διαφόρων τροφίμων ώστε η νηστεία να μην είναι εις βάρος του ανθρώπου .Η εκπομπή μετέβη επίσης στο μουσείο της άγριας πανίδας και χλωρίδας το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο ο οποίος και το επισκέπτεται. Τέλος η εκπομπή δίνει τον λόγο σε αγρότη για να μας πει την εμπειρία του.

Παραγωγή: ERT3

Σκηνοθεσία: Απόστολος Τσιτσούλης
Αρχισυνταξία: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα
/>

Το επεισόδιο της εκπομπής αναρτάται στη διεύθυνση:  class="m_-4030164368958861980gmail-sctemp">, την ημέρα προβολής του.
 Δείτε το trailer 

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-agroweek-nisteia-a-tileoptiki-metadosi-trailer-2/
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη