Θανάσης Ζεκεντές: Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ειδικότερα το Διοικητή Φθιώτιδας Πύραρχο κ. Α. Μωράτη, το Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας Πύραρχο κ. Α. Παπασταμούλη, το Διοικητή του Π.Κ. Αταλάντης Υποπυραγό κ. Α. Μπεκιάρη και όλους τους πυροσβέστες που έσπευσαν και επιχείρησαν στην επιτυχή κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση με πουρνάρια σε πλάγια στο δρόμο Αταλάντη - Κυπαρίσσι


Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ειδικότερα το Διοικητή Φθιώτιδας Πύραρχο κ. Α. Μωράτη, το Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας Πύραρχο κ. Α. Παπασταμούλη, το Διοικητή του Π.Κ. Αταλάντης Υποπυραγό κ. Α. Μπεκιάρη και όλους τους πυροσβέστες που έσπευσαν και επιχείρησαν στην επιτυχή κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση με πουρνάρια σε πλάγια στο δρόμο Αταλάντη - Κυπαρίσσι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών της Πολιτικής Προστασίας, αστυνομική δύναμη για την επίβλεψη της κίνησης των οχημάτων και υπάλληλοι του Δασαρχείου Αταλάντης.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταλάντης θα διεξάγει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με ανθρώπινη δραστηριότητα.

Καλούμε τους κατοίκους ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, ώστε να μην προκαλέσουμε οποιαδήποτε περιβαλλοντική καταστροφή στην περιοχή μας.

Από το Blogger.