Εμπορικός Σύλλογος Θήβας: ψυχραιμία, έγκυρη ενημέρωση και τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων πρόληψης

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου ύστερα από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών οι οποίες αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή αναβάλλουν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 17 Μαρτίου 2019.
Με αίσθημα ευθύνης, γνωστοποιούμε ότι λόγω συμμόρφωσης στο γενικό πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα .
Συνιστούμε σε όλους τους συναδέλφους εμπόρους ψυχραιμία, έγκυρη ενημέρωση και τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων πρόληψης που χρειάζεται να ληφθούν ώστε να προστατευτούμε οι ίδιοι, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες μας.
Ενημερώνουμε όλοι το προσωπικό μας για τους κανόνες πρόληψης και προετοιμάζουμε κατάλληλα το χώρο του καταστήματός μας, ώστε να υποδεχθούμε σε ασφαλές περιβάλλον την πελατεία μας. Ζητούμε από τους καταναλωτές να συμμετέχουν ενεργά στα μέτρα προφύλαξης, αποφεύγοντας ευγενικά κάθε επαφή ή χειραψία μαζί τους και προσπαθούμε να έχουμε σε εμφανή θέση υγρό απολυμαντικό για τα χέρια και επιπροσθέτως, φροντίζουμε :
να υπάρχει συνεχής αερισμός και φυσικό φως στην επιχείρηση σας,
να απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθετες επιφάνειες και κοινόχρηστα αντικείμενα,
να ζητάτε από τον πελάτη να βάλει ο ίδιος την κάρτα στο POS, κατά τις συναλλαγές σας με πιστωτικές κάρτες,
να καθαρίζετε τα χέρια σας με απολυμαντικό υγρό, κάθε φορά που πιάνετε χρήματα,
να δώσετε το δικαίωμα να εργαστούν εξ' αποστάσεως, σε όσους εργαζόμενους έχουν πρακτικά αυτήν τη δυνατότητα.
Υποστηρίζουμε για άλλη μία φορά σε περίοδο κρίσης, την τοπική αγορά μας κρατάμε τα καταστήματα μας ανοικτά, κρατάμε ζωντανή την «Αγορά».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Εμπορικός Σύλλογος Θήβαςvia ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2TZ08BT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.