Δήμαρχος Λεβαδέων : Έκκληση για περιορισμό εναπόθεσης απορριμμάτων λόγω κορονοϊού

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 με την παροχή άδειας ειδικού σκοπού, αλλά και άδειας σε εργαζομένους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ο αριθμός των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων έχει μειωθεί.

 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τους εναπομείναντες εργαζόμενους, οι οποίοι ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες για τη διατήρηση της καθαριότητας και της ευταξίας στην πόλη. Ωστόσο οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε τους εργαζομένους στον τομέα της καθαριότητας, που καθημερινά αγωνίζονται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τηρώντας ορισμένους απλούς κανόνες στην εναπόθεση των απορριμμάτων. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι δημότες να τοποθετούν τα απορρίμματα εντός των κάδων και να αποφεύγεται η εναπόθεση ογκωδών υλικών και κλαδεμάτων στους δρόμους.

 

Ο Δήμος Λεβαδέων για την προστασία των εργαζομένων στην καθαριότητα θα προχωρήσει στην εφαρμογή διπλής βάρδιας ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός των εργαζομένων, αλλά και να διατηρηθεί η καθαριότητα στην πόλη. Έτσι, αλλάζουν προσωρινά οι ώρες αποκομιδής των απορριμμάτων και αυτή θα γίνεται καθημερινά από τις 06:00 – 12:00 και από τις 12:00 – 18:00.

 

Πρέπει όλοι να φροντίσουμε την υγεία των εργαζομένων στην καθαριότητα και στην ΔΕΥΑΛ, καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας εν γένει και ειδικά σήμερα έναντι του κορονοϊού.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2QnaAlw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη