Διακοπές νερού και ρεύματος σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

photo: Eurokinissi

Διακοπές νερού αλλά και ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές νερού, η ΕΥΑΘ έχει ανακοινώσει ότι γίνονται στα πλαίσια της κατασκευής συνδετήριου αγωγού μεταξύ των υδραγωγείων Αλιάκμονα και Αραβησσού, ενώ οι διακοπές ρεύματος αφορούν σε περιοχές στο κέντρο και την ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει: «Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της κατασκευής συνδετήριου αγωγού μεταξύ των υδραγωγείων Αλιάκμονα και Αραβησσού είναι απαραίτητη η αντικατάσταση δικλείδας αγωγού ύδρευσης διατομής Φ500 στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου - Εγνατία.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει και περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Νέα Δυτική Είσοδος, 26ης Οκτωβρίου και τη λεωφόρο Νίκης. Η παραπάνω διακοπή θα διαρκέσει από την 1:00 π.μ έως τις 10:00 π.μ της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020».

Οι διακοπές ρεύματος

Συγκεκριμένα, στο κέντρο η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ιουστινιανού, Χαλκέων, Κλεισούρας, Βενιζέλου (από Φιλίππου έως Κλεισούρας) από τις 8πμ μέχρι τις 10.30 πμ.

Στα ανατολικά η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κ. Βόγα-25η Μαρτίου-Γ.Παπανδρέου-Πιττακού κλπ από τις 8πμ μέχρι τις 2μμ.

Διαβάστε ακόμη: 

Καιρός σήμερα Κυριακή: Βροχές, καταιγίδες, μέχρι και χιονοπτώσεις!



via Ειδησεις https://ift.tt/2WgPk4O
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη