Κορονοϊός: Τι έγινε σε Ιταλία και Ισπανία – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

photo: Eurokinissi

Την ανταπόκριση που είχε η Ελλάδα στο τι έγινε από την στιγμή που σήμανε συναγερμός σχετικά με τον κορονοϊό σε σύγκριση με την Ιταλία και την Ισπανία, καταδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία.

Από τα στοιχεία προκύπτει η ετοιμότητα με μέτρα και σχέδια που ελήφθησαν στην Ελλάδα σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού συγκριτικά με την Ιταλία και την Ισπανία.

Κυβερνητικές πηγές επικαλούνται σχετικά, συγκριτικό πίνακα που απεικονίζει το επίπεδο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τις αντίστοιχες ημερομηνίες όταν η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα έλαβαν συγκεκριμένα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως φαίνεται, η Ελλάδα μερίμνησε για το κλείσιμο των σχολείων από τις 11 Μαρτίου, όταν τα κρούσματα ανέρχονταν σε 99, ενώ αντίστοιχες πρόνοιες ελήφθησαν στην Ιταλία και την Ισπανία αφότου οι νοσούντες υπερέβησαν τους 3.000 και τους 4.200 αντίστοιχα.

Ο πίνακας καταδεικνύει επίσης ότι μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει καταφέρει να συγκρατήσει τον ρυθμό εμφάνισης νέων κρουσμάτων, ειδικά πριν την αύξησή τους σε επίπεδο που ακόμα και χαμηλός ρυθμός περαιτέρω διασποράς ισοδυναμεί με χιλιάδες ασθενείς.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2UhX7Nn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη