Έκλεισαν δημοτικές δομές και αθλητικές εγκαταστάσεις

Έκλεισαν δημοτικές δομές και αθλητικές εγκαταστάσεις

Μέτρα ασφάλειας και προστασίας λαμβάνουν οι δήμου του νομού Ηρακλείου αναστέλλοντας για προληπτικούς λόγους λόγω του κορονοϊού, τη λειτουργία δομών και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Χθες το δημοτικό συντονιστικό όργανο Ηρακλείου που συνεδρίασε στη Λότζια, αποφάσισε σε πρώτη φάση την αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, των μαθημάτων Δια βίου μάθησης, του κοινωνικού φροντιστηρίου, του δημοτικού ωδείου και των δωρεάν μαθημάτων της Φιλαρμονικής.

Στο δημοτικό κτήριο της Λότζια εγκαταστάθηκε δημοτικός ιατρός ενώ υπό συζήτηση είναι ο τρόπος συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, όπως και το τελετουργικό υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας η οποία προγραμματίζεται να αφιχθεί στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο.

Με απόφαση της Αθλητικής Εταιρείας του δήμου κλείνουν όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου. Ειδικότερα ως τις 25 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστά το Παγκρήτιο Στάδιο, και οι βοηθητικές του εγκαταστάσεις, το κλειστό Γυμναστήριο στα δύο Αοράκια και τα δημοτικά Γυμναστήρια στις Πατέλες και την Αλικαρνασσό. Ειδική μέριμνα για το Παγκρήτιο Στάδιο και τα δύο Αοράκια αποφασίστηκε να έχουν η ποδοσφαιρική ομάδα του Εργοτέλη και η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, όπως και επίλεκτοι αθλητές του στίβου, που θα εξακολουθούν να προπονούνται στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους.

Στο μεταξύ, παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου, η προθεσμία καταβολής του 30% των τελών χρήσης κοινόχρηστου χώρου που λήγει στις 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας του Δήμου Ηρακλείου απέναντι στον κορονοϊό.
Οι προθεσμίες των υπολοίπων 3 δόσεων- όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου- παραμένουν ως έχουν.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33dvSrd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη