Μεγαλύτερη βοήθεια και εξειδίκευση στις επιχειρήσεις ζητά η ΟΕΒΕ Χίου

Μεγαλύτερη βοήθεια και εξειδίκευση στις επιχειρήσεις ζητά η ΟΕΒΕ Χίου

Την τροποποίηση των μέτρων στήριξης αναλόγως με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας των επιχειρήσεων, ζητά με επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, εργασίας και Υγείας η Ομοσπονδία των ΕΒΕ Χίου.
Η Ομοσπονδία καλεί το Υπουργείο Οικονομικών να πραγματοποιήσει εκ νέου προσεκτική έρευνα για την ουσιαστική «βοήθεια» όλων των επαγγελματιών που βρίσκονται σε δυσμενή θέση λόγω κορονοϊού και ζητά μεταξύ άλλων:
* Οριζόντια μέτρα στήριξης για όλους τους αυτοαπασχολούμενους,
Απαλλαγή ατομικών εισφορών ΕΦΚΑ για όσους μήνες διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού του ιού χωρίς να χάνουν τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα
* Αναστολή διακανονισμών για όποιες οικονομικές υποχρεώσεις και άλλες παρεμβάσεις που θα πρέπει να ισχύσουν και για το μήνα Μάιο, αφού «το κενό που έχει δημιουργηθεί στην αγορά δεν θα καλυφθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ: OEVE_metra_stirixis_epistoli_23Mar20

The post Μεγαλύτερη βοήθεια και εξειδίκευση στις επιχειρήσεις ζητά η ΟΕΒΕ Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3blxdiu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη