Διπλή δολοφονία στην Κηφισιά: Στη φυλακή ο αστυνομικός - Τι είπε στην απολογία του

Της Άννας Κανδύλη

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο αστυνομικός που δολοφόνησε την περασμένη Τετάρτη έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ισχυρίστηκε πώς δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε εκείνη την ημέρα, υποστήριξε πως βγήκε εκτός εαυτού, καθώς η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά τους, πέντε και οκτώ ετών.

Στο σούπερ μάρκετ είπε πως πήγε όχι γιατί είχε σκοπό να τη σκοτώσει αλλά για να συζητήσουν για τα παιδιά που έπρεπε να πάρει την επόμενη ημέρα. Εκείνη όμως τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της. Θόλωσε, υποστήριξε, όταν του είπε "Θα κάνω ό,τι θέλω". "Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα". Στο γιατί σκότωσε και τη φίλη της συζύγου του, ο 35χρονος ενώπιον του ανακριτή δεν έδωσε κάποια εξήγηση.

«Δεν την γνώριζα, την είχε δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό μου» φέρεται να υποστήριξε επαναλαμβάνοντας τα όσα προανακριτικά είχε πει ότι επειδή "αγαπούσα ακόμα τη γυναίκα μου, την είχα παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχα δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν".

Ο αστυνομικός δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη ενώ σύμφωνα με τους συνηγόρους του Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.



via Press24.gr https://ift.tt/2wujgzS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη