Νέος ιστότοπος για τον Covid-19 από την Google

Νέος ιστότοπος για τον Covid-19 από την Google

Η Google λάνσαρε έναν νέο ιστότοπο ο οποίος επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και περιέχει πληροφορίες για τον νέο κορονοϊό. Ο ιστότοπος (google.com/covid19), συνίσταται από πηγές και συνδέσμους που επικεντρώνονται στον Covid-19 και σύμφωνα με την εταιρία, θα είναι διαθέσιμος σε περισσότερες γλώσσες και χώρες τις ερχόμενες μέρες.

Στον ιστότοπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες, την ασφάλεια, την πρόληψη και τις τάσεις αναζήτησης που σχετίζονται με τον κορονοϊό καθώς και άλλες πηγές που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες οι πληροφορίες προέρχονται από έγκυρες πηγές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών).

Επίσης, ο ιστότοπος σχεδιάστηκε με γνώμονα την προσβασιμότητα και διαθέτει μεταξύ άλλων μεγαλύτερες γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί συνήθως η Google. Επίσης, ο ιστότοπος φιλοξενεί βίντεο με συμβουλές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσαρμοστούν στη ζωή σε καραντίνα.

ΠΗΓΗ: TheVerge

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2UaYtuo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη