Κατέληξε περιστατικό με κορονοϊό, ανακοίνωσε το Νοσοκομείο Ξάνθης

Κατέληξε περιστατικό με κορονοϊό, ανακοίνωσε το Νοσοκομείο Ξάνθης

Κατέληξε 72χρονος πολίτης με κορονοϊό σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Γενικού Νοσοκομείο Ξάνθης. Σύμφωνα με ανάρτηση και συγκεκριμένα της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης, Έλενας Ροφαέλα, «Το Νοσοκομείο Ξάνθης με λύπη του ανακοινώνει πως το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Στο μεταξύ σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης:

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου: Μέχρι σήμερα, Τετάρτη 25.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 11 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ' αυτά, τα 6 νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (Μ.Ε.Λ.) και τα 5 είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.
Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3bimiWS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.