Κορονοϊός - Κοντοζαμάνης στον Realfm 97,8: Πιστεύω ότι τα μέτρα θα αποδώσουν - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

"Εξετάζουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα καθημερινά και γίνονται οι ανάλογες προβλέψεις. Όλα αυτά έχουν σχέση με το πότε θα έχουμε την κορύφωση της πανδημίας. Πιστεύω ότι τα μέτρα θα αποδώσουν. Ούτως ή άλλως ένα μέτρο δεν αποδίδει την επόμενη μέρα, χρειάζεται μία εβδομάδα, 10-15 μέρες", δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Βλέπω ότι έχει γίνει πλέον συνείδηση ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και ο κόσμος πειθαρχεί και πρέπει να πειθαρχήσει ακόμα περισσότερο σε όλα τα μέτρα. Οι οδηγίες οι οποίες βγάζουμε είναι για να προφυλάξουμε τον κόσμο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες", σημείωσε ο κ. Κοντοζαμάνης και πρόσθεσε:

"Το να γίνουμε Ιταλία επί δέκα, είναι σενάρια τρόμου. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα γίνουμε Ιταλία. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα διότι έχει γίνει προετοιμασία και πράγματι αυτή την περίοδο κερδίζουμε χρόνο να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα. Θα ανοίξουμε όλες τις κλειστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας... Κάθε μέρα προσθέτουμε νοσοκομεία, κλινικές και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στο σύστημα. Έχουμε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά για τον κορονοϊό".

Ακούστε το ηχητικό:



via Press24.gr https://ift.tt/2TULQ6t
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη