Παρατήρηση ΑΤΙΑ: "Tεράστιο αλλοδαπό σκάφος" περνάει μπροστά από τον Ήλιο;;;

Οι λάτρεις των ΑΤΙΑ πιστεύουν ότι είναι ένα εξωγήινο σκάφος που περνάει ξαφνικά μπροστά από τον Ήλιο σε ένα κλιπ που συλλαμβάνεται από ένα διαστημικό δορυφόρο (SOHO) της NASA.
Το παράξενο νέο βίντεο δείχνει ένα μεγάλο φαινομενικά σκιαγραφούμενο σφαιρικό  ΑΤΙΑ που κινείται μπροστά στον Ήλιο. Στο διάστημα των 20 δευτερολέπτων το ανεξήγητο αντικείμενο εμφανίζεται απέναντι από το φλογερό αστέρι μας προτού επιστρέψει ξαφνικά στην αρχική του θέση.
Μια χρονική σφραγίδα στη γωνία του επαληθευμένου footage της NASA χρονολογεί το περιστατικό μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.
O Scott Waring είπε: "Χρησιμοποίησα το helioviewer της NASA SOHO για να κοιτάξω τον Ήλιο και βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο που περνούσε μπροστά από το αστέρι. Το UFO πραγματοποίησε στη συνέχεια μια αντιστροφή 180 μοιρών προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είναι περίεργο. Δεν έχω ξανά δει ποτέ αυτό το φαινόμενο. Το αντικείμενο αντιστρέφει την κατεύθυνσή του."
Ο Waring επιχειρεί στη συνέχεια να αποκλείσει μεθοδικά άλλες εξηγήσεις για το περίεργο περιστατικό.
Είπε: "Αρχικά σκέφτηκα ότι ο μαύρος κύκλος ήταν ο πλανήτης Ερμής. Ωστόσο, επειδή το μυστηριώδες αντικείμενο δεν περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένας πλανήτης όπως, η Αφροδίτη ή η Γη".


from ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ https://ift.tt/3bkhxvY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη