Χαρδαλιάς από Κρανίδι: Πήραμε 177 δείγματα - Όλοι οι κάτοικοι να μείνουν σπίτι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά στο Πόρτο Χέλι μετά την επιβεβαίωση ύπαρξης 150 κρουσμάτων στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι.

Ο κ. Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης είπε ότι "τα κλιμάκια της γ.γ. Πολιτικής Προσταστίας και του ΕΟΔΥ, μαζί με τους τοπικούς φορείς δούλεψαν όλη τη νύχτα πάνω στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν και πήραν 177 δείγματα από δυνητικές επαφές των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον ιό. Αύριο θα έχουμε την πλήρη εικόνα από τα 177 δείγματα".

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία και πως "όλα θα πάνε καλά". Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ακόμη ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες. Όπως είπε χαρακτηριστικά "είναι σημαντικό να εφαρμοστούν τα μέτρα στο ακέραιο και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».



via Press24.gr https://ift.tt/2S18KI9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη