ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ! Με 23,3 % προηγείται η ΝΔ. Στο 94,6% ο Τσιόδρας...


Με διαφορά 23,3% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στη πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση της Marc για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
H ΝΔ συγκεκριμένα αποσπά ποσοστό 43,6 % στην απάντηση των πολιτών για το ποιο κόμμα θα ψήφιζαν, εάν οι εκλογές γίνονταν την επόμενη Κυριακή, έναντι 20,3 % του ΣΥΡΙΖΑ (που εμφανίζεται στην κόψη του ξυραφιού), με το ΚΙΝΑΛ να είναι τρίτο κόμμα, με ποσοστό 5,4%.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είναι πρώτος υπουργός στις θετικές γνώμες των πολιτών, από τους εμπλεκόμενους με τη διαχείριση κρίσης υπουργούς, και σε αυτήν τη δημοσκόπηση, με ποσοστό 19,2%, έναντι 13,7% του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Επίσης το 90,2% δηλώνει πως δεν θα πάει στην εκκλησία, το 6,8% θα πάει στην εκκλησία, αλλά μόνος του. Μόλις 3% τονίζει ότι παρά τις απαγορεύσεις θα πάει στον επιτάφιο ή την Ανάσταση. Αναφορικά με τις ημέρες του Πάσχα, το 91,6% πολιτών απαντά πως θα παραμείνει στο σπίτι και μόνο το 6% θα έχει στο σπίτι με συγγενείς.


via Press24.gr https://ift.tt/2VuIjLH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη