Κορονοϊός: 281 θάνατοι και 2.237 νέα κρούσματα στη Γερμανία σε μία μέρα

Το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία άλλοι 281 ασθενείς υπέκυψαν από επιπλοκές του κορονοϊού, με το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομική δύναμη να αυξάνεται έτσι σε 4.879, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Ο αριθμός των θανάτων είναι σημαντικά αυξημένος σε σύγκριση με αυτόν που καταγραφόταν την προηγουμένη μέρα (194).

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν 2.237 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολό τους να φθάνει τα 145.694, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που η εξάπλωση της πανδημίας επιταχύνεται, καθώς τα νέα κρούσματα ανέρχονταν σε 1.785 το προηγούμενο 24ωρο.

via Press24.gr https://ift.tt/2x2OZZq

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη