Επίδομα 800 ευρώ: Παράταση για τις αιτήσεις στο myBusinessSupport

Επίδομα 800 ευρώ: Παράταση για τις αιτήσεις στο myBusinessSupport

Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα των 800 ευρώ δίνεται με ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, παρατείνεται έως και τις 28-4-2020 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myBusinessSupport» (https://ift.tt/2UMg8c6) για τη χορήγηση της αποζημίωσης σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα, με μεθοδικότητα, αποτελεσματικότητα και αίσθημα δικαίου, για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.



via Ειδησεις https://ift.tt/2VZZu8b
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη