8 λέξεις: Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή της Ιφιγένειας και του Σπύρου

Ένα νέο πρόσωπο θα φέρει τα πάνω - κάτω στις ζωές της Ιφιγένειας και του Σπύρου στα καινούρια επεισόδια της σειράς «8 λέξεις». Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό "My TV" η Ιφιγένεια αρχίζει να ανησυ­χεί για τον Σπύρο και την αποχή του από τα συζυγικά του καθήκοντα. Η ίδια σκέφτεται διάφορα σενάρια, με επικρατέστερο αυτό της ερωμένης. Τότε, ο Σπύρος της ξεκαθαρίζει, με κάθε τρόπο, ότι δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στη ζωή του πέρα από την ίδια και απλά έχει διάφορα προβλήματα στο μυαλό του. Η Ιφιγένεια δείχνει να πείθεται, αλλά στη συνέχεια ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή της και φέρνει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για έναν νέο και όμορφο άνδρα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έχει το ίδιο χιούμορ και τρέλα με αυτήν. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν πολύ κοντά, πυροδοτώντας τη ζήλια του Σπύρου.

Φυσικά, ο τελευταίος δεν μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα κάνει τα πάντα για να απο­δείξει στην αγαπημένη του ότι δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσά τους... Άραγε ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος αυτού του νέου άντρα; θα καταφέρει να χωρίσει ή να ενώσει ακόμα περισσότερο την Ιφιγένεια και τον Σπύρο;



via Press24.gr https://ift.tt/2VrkuWq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη