Κορονοϊός: Αυτό είναι το νέο "στέκι" για ολιγόλεπτα ραντεβού στην Πάτρα

Ο κορονοϊός και η καραντίνα που στην Πάτρα φτάνει περίπου τον ένα μήνα, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και την καθημερινότητα. Και οι Πατρινοί έχουν προσαρμοστεί στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για τη μη μετάδοση του κορονοϊού. Από τις ελάχιστες εξόδους είναι το σούπερ μάρκετ και το φαρμακείο. Φούρνος για ψωμί και γρήγορα πάλι μέσα στο σπίτι. Αφού πρώτα, έχουν εξασφαλίσει χαρτί εξόδου, ή έχουν στείλει μήνυμα στο 13033. Οι εποχές πλέον άλλαξαν... Η καραντίνα έκανε πολλούς να εκτιμήσουν πράγματα από τα οποία είχαν απομακρυνθεί.

Όπως το να έχεις ανάγκη να μιλήσεις στους φίλους, τους συγγενείς, τους ανθρώπους που αγαπάς. Να τους μιλήσεις όμως, όχι να τους στείλεις μήνυμα στο facebook, ούτε να τους κάνεις ταγκ σε κάποια ανάρτηση.

Πηγή: tempo24.news



via Press24.gr https://ift.tt/2yAZxPR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη