-->

Κρανίδι: Δεύτερο θετικό κρούσμα κορονοϊού στη δομή μεταναστών

Δεύτερο θετικό κρούσμα κορονοϊού καταγράφεται, προερχόμενο από τη δομή μεταναστών και προσφύγων στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Ερμιονίδας. Πρόκειται για έναν 19χρονο Σομαλό, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς συμπτώματα κορονοϊού, με καρδιολογικό πρόβλημα, από την Κυριακή του Πάσχα.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης κορονοϊού, στην οποία υποβλήθηκε και σύμφωνα με αυτά είναι και αυτός θετικός, μετά το κρούσμα της 28χρονης Σομαλής εγκύου, η οποία παραμένει σε απομόνωση στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Ο 19χρονος Σομαλός είναι καλά στην υγεία του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου Ναυπλίου, αναμένουν οδηγίες του ΕΟΔΥ, για το τι θα πράξουν στη συνέχεια.

via Press24.gr https://ift.tt/3eAYa48

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->