Μενίδι - Μητέρα για αδέσποτη σφαίρα: Πρέπει να σταματήσει αυτή η γάγγραινα - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη είναι η ανησυχία που επικρατεί στο Μενίδι έπειτα από καταγγελία μητέρας ότι βρήκε καρφωμένη στο ποδήλατο της κόρης της μία αδέσποτη σφαίρα. Η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού ανέφερε ότι οι πυροβολισμοί στο Μενίδι είναι μέρος της καθημερινότητας των πολιτών και ζήτησε να σταματήσει αυτός ο εφιάλτης.

"Σοκαρίστηκα, φοβήθηκα πολύ και φυσικά κάλεσα αμέσως την Αστυνομία. Να πω ότι στη δική μου περίπτωση ανταποκρίθηκαν αμέσως και με μεγάλη συνέπεια και ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα, ούτε από πού προήλθε, μόνο υποθέσεις μπορούν να κάνουν. Ξέρω ότι έχουν πάρει και τη σφαίρα για έλεγχο", ανέφερε η μητέρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

"Αυτό που εγώ ήθελα να πω είναι ότι πάρα πολύ συμπολίτες μου έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση και πλέον έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ που πολλοί δεν το καταγγέλλουν. Είναι δυνατόν να βρίσκουμε συνέχεια αδέσποτες σφαίρες; Πού ζούμε;... Πρέπει να σταματήσει αυτή η γάγγραινα".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/3avqLol
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη