Ελένη Μενεγάκη: Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά στενός συνεργάτης της - ΒΙΝΤΕΟ

Την αιφνιδιαστική παραίτηση συνεργάτη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, ήταν «ένας πάρα πολύ στενός της συνεργάτης. Μιλάμε για τον Γιώργο Ασημινάκη, ο οποίος δούλευε μαζί της 17 χρόνια, από το 2003, από τον Πρωινό Καφέ. Είχε φύγει και παλαιότερα αλλά για διαφορετικούς λόγους».

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, «πολλές φορές η Ελένη τον φώναζε στο πλατό, και τον έδειχνε. Δεν τα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε κάποια παράπονα ο Γιώργος Ασημινάκης. Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν πολλές διαφωνίες, όχι μόνο μία. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2Y3TfTk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη