Κορονοϊός: Ακυρώθηκε και επίσημα η ComicCon 2020

Η Comic- Con 2020 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο ακυρώθηκε επίσημα. Το ετήσιο mega-event της ποπ κουλτούρας και ψυχαγωγίας στο Σαν Ντιέγκο, που είχε προγραμματιστεί για τις 23-26 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Είναι η πρώτη φορά που η διοργάνωση ακυρώνεται στην 50χρονη ιστορία της.

«Για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του San Diego Comic Convention (SDCC), οι διοργανωτές πίσω από την ετήσια γιορτή της ποπ κουλτούρας, ανακοίνωσαν σήμερα με βαθιά λύπη ότι δεν θα υπάρξει Comic Con το 2020» ανέφερε σε ανακοίνωση η διοργανώτρια μη κερδοσκοπική εταιρεία δημόσιας ωφέλειας της Καλιφόρνια.

«Η εκδήλωση θα επιστρέψει στο Συνεδριακό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου 2021. Αναγνωρίζοντας ότι αμέτρητοι συμμετέχοντες αποταμιεύουν και προγραμματίζουν για το πρόγραμμά του κάθε χρόνο και πόσοι πολλοί εκθέτες και εταίροι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις εκδηλώσεις του για την επιβίωσή τους, οι αξιωματούχοι ήλπιζαν να καθυστερήσουν αυτήν την απόφαση, αναμένοντας ότι οι ανησυχίες για την Covid-19 μπορεί να υποχωρούσαν μέχρι το καλοκαίρι» σημειώνεται στην ανακοίνωση.



via Press24.gr https://ift.tt/2xVecW7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη