Masterchef: Παίκτρια αποκάλεσε "τραχανά" τον Κοντιζά - Η αντίδραση του κριτή - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μαγειρική δοκιμασία υποβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι 15 παίκτες που αποχώρησαν από το Masterchef προκειμένου να διεκδικήσουν το εισιτήριο της επιστροφής τους στο παιχνίδι. Η ατάκα, ωστόσο, της Μάρλεν για τον Σωτήρη Κοντιζά, τον οποίο αποκάλεσε τραχανά, συζητήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου. «Πιστεύω ότι το πιάτο μου θα πάει καλά. Είναι ένα πιάτο με τα δικά μου συναισθήματα που βίωνα εδώ στο Masterchef», δήλωσε στην κάμερα του Masterchef η Μάρλεν.

Όταν οι κριτές της ζήτησαν να παρουσιάσει το πιάτο της, η Μάρλεν είπε: «Αποφάσισα να φτιάξω ένα πιάτο που να συνδέει την Κρήτη με το Περού. Ωστόσο, το πιάτο μου θα μιλήσει με συναισθήματα τα οποία βίωνα στο παιχνίδι. Βλέποντας την πάπια με το παστέλι, έκανα την πάπια όσο καιρό ήμουν στο παιχνίδι. Ήμουν γλυκιά και μαλακή με τους άλλους, ωστόσο από κάτω ήταν η πίκρα η οποία είχα πάρει αλλά είχα δίπλα μου με τον τραχανά τον τηγανητό τον σεφ μου», είπε χαρακτηριστικά η Μάρλεν με τον Σωτήρη Κοντιζά να της απαντάει: «Πάμε να δούμε τα στοιχεία που θα δοκιμάσουμε γιατί δεν κατάλαβα πέρα από τον τηγανητό τραχανά που είμαι εγώ».

«Σεφ, δεν ήθελα να ακουστεί άσχημο! Καταλάβατε πως συνδύασα τον τραχανά στο πιάτο μου; Το είπα γιατί ήσασταν πάντα δίπλα μου, όπως έχω πάντα δίπλα μου τον τραχανά. Γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούσα καθημερινά να κάνω καλύτερα πιάτα. Αποφάσισα να κάνω τηγανητό τραχανά από πέρυσι που το φτιάξατε σε ένα masterclass», είπε με απολογητική διάθεση η Μάρλεν, με τους συμπαίκτες της να σχολιάζουν την ατάκα της αυτή.

«Το ακούω και αυτό είναι η θετική πλευρά και από την άλλη έχουμε την έκφραση "που πας ρε φίλε, είσαι σαν τραχανάς"», τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2zmIUry
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη