Έναν OΔΗΓΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ COVID-19 εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν τα στελέχη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Η επιχείρηση αποτελεί μία οντότητα που προσαρμόζεται και εξελίσσεται. Μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες, εξακολουθεί να δηλώνει την παρουσία της και να εγγυάται ότι την επόμενη ημέρα, πιο σοφά, πιο δυναμικά,  θα συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει αγαθά και υπηρεσίες σε όλους εμάς: στους πολίτες, στους Ανθρώπους. Στην ίδια την Κοινωνία των Πολιτών. 
Η παρούσα κατάσταση, θέλει την  επιχείρηση να καταπολεμά την αβεβαιότητα και το φόβο. Να αξιολογεί τους κινδύνους και να ενεργοποιεί σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων. Όμως, για να αποδώσουν όλα αυτά χρειάζονται πόροι. Οικονομικοί και Τεχνικοί. Η πολιτεία, η περιφερειακή και η τοπική αυτοδιοίκηση, με τους διακριτούς ρόλους που έχουν, στέκονται στο πλευρό όλων όσων πλήττονται από την υγειονομική κρίση του κοροναϊού COVID-19. Προσφέρουν οικονομικές ενισχύσεις, απλοποιούν τη γραφειοκρατία, επεκτείνουν προθεσμίες πληρωμών, φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων.  
Μα κυρίως ακούνε τους ίδιους τους ανθρώπους που πλήττονται, και προβαίνουν με γρήγορα αντανακλαστικά στην αντιμετώπιση των νέων αναγκών που προκύπτουν. Εμπλουτίζουν και ανανεώνουν τα μέτρα προστασίας και αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο. 
Το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανέλαβε την πρωτοβουλία σύνταξης του παρόντος ΟΔΗΓΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ COVID-19, που έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων και εργαζομένων  για τα μέτρα στήριξής τους στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η κοινωνία μας.  
















via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2JPDCqm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Νεότερη Παλαιότερη